top of page

Over wie hebben we het?

Camera Cameraman België Huwelijksvideograaf

Huwelijksvideo Vlaanderen 

Matthias Himschoot, een gepassioneerde filmmaker

woonachtig in het o zo mooie Horebeke, Vlaamse Ardennen.

Afgestudeerd aan de Narafi School of Arts om zo zijn filmdiploma te behalen. Actief bezig in de TV- en bedrijfswereld maar een liefde gevonden voor het maken van huwelijksvideo's.

 

Focust zich op storytelling waarbij emotie centraal staat. Door gebruik van speeches, quotes en ondersteunende muziek, laat Matthias zijn koppels hun dag herbeleven als een echte film. 

Waarom?

Hier zijn 4 redenen waarom koppels die gaan trouwen mij moeten boeken voor hun huwelijksvideo:

Taupe And Black_Graduation Cap.png

Ervaring

Als filmmaker heb ik al vele bruiloften vastgelegd en weet ik precies wat nodig is om een unieke huwelijksvideo te maken. Ik heb ervaring met het vastleggen van belangrijke momenten, het kiezen van de juiste muziek en het monteren van beelden om een ​​film van de bovenste plank te creëren.

Taupe And Black_Checklist_edited.jpg

Gecertificeerd drone piloot

Als gecertificeerd drone piloot bied ik professionele en betrouwbare luchtbeelden aan. Deze drone beelden zijn de 'kers op de taart' die de video naar een hoger niveau tillen en op een compleet legale manier gemaakt zijn.

Taupe And Black_Camera .png

Kwaliteit

Ik probeer uit te blinken door een uitmuntende beeldkwaliteit. Ik film met cinema camera's die ook gebruikt worden voor TV, Netflix, ... om jullie dag zo kwalitatief mogelijk in beeld te brengen.

Taupe And Black_Questions_edited.jpg

Communicatie

Communicatie is key.

Ik geloof dat duidelijke en snelle communicatie de basis vormt voor een succesvolle samenwerking. Daarom doe ik er alles aan om jullie zo snel mogelijk hulp te bieden.

Deze koppels gingen jullie voor.

Voor meer video's en BTS beelden kan je zeker eens mijn instagram bezoeken!

Openingsdans.00_05_49_26.Still001.jpg
Openingsdans.00_05_49_26.Still001.jpg

Prijzen

De prijs voor een video is belangrijk. Maar nog belangrijker is de klik die je zal hebben met mij. Het vertrouwen moet er zijn omdat jullie deze dag met mij delen en erop vertrouwen dat ik deze zo goed mogelijk in beeld breng. Het is mijn taak om ervoor te zorgen dat mijn koppels zich op hun gemak voelen. Ik begrijp hoe belangrijk het is om een ontspannen en comfortabele sfeer te creëren, zodat dit zich ook uit op video.

En als laatste zorgt deze goede klik dat jullie de creatieve ideeën van mij kunnen waarderen en accepteren. Een videograaf met wie het trouwkoppel goed overeenkomt, kan creatiever zijn en betere resultaten behalen omdat het trouwkoppel meer openstaat voor hun ideeën.

Prijzen starten vanaf €1.600 voor 8 uur videografie.

BTW-nummer: BE 0701.775.105

IBAN: BE58 8601 1395 5679

BIC: NICA BE BB

HOW LABEL_2023.png

Madaxa Films is officieel partner van het House of Weddings Kwaliteitslabel, dat de beste en meest betrouwbare Huwelijksleveranciers groepeert in België.

Lees alles over het Kwaliteitslabel op www.houseofweddings.comHuwelijksvideo I Huwelijksvideograaf I België I Trouwvideo I Bruidsfilm
I Cinematografische trouwv
ideo I Destination Wedding Videographer I Wedding Video I Huwelijksfilm I Freelance Filmmaker I Professionele Trouwvideo

Stuur mij een berichtje!

  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
  • Twitter
  • Gray LinkedIn Icon
bottom of page